Med i DUBAL

Du kan være med i DUBAL på to forskellige måder.

Enten ved at melde dig ind i en af lokalafdelinger. Når du er medlem af en af lokalafdelingerne er du også automatisk medlem af DUBAL. Se liste over lokalafdelinger her

Alternativt kan du melde dig ind som personligt medlem i DUBAL.

Bliv personligt medlem her.

Følg dubal.dk på Facebook, Instagram og YouTube.

Du kan også blive medlem af vores Facebook-gruppe.

Medlemmer

Alle medlemmer af DUBAL har adgang til at deltage i vores landsaktiviteter.

Medlemsskab giver også mulighed for demokratisk deltagelse. Man kan stille op til hovedbestyrelsen, stemme til landsmødet, deltage i visionsmødet mm. Hvis man er under 16 år, kan repræsenteres af forældre / værge.

Lokalafdelinger

Både frivillige foreninger og andre organisationer, der lever op til DUBAL's formål kan optages som lokalafdeling i DUBAL. Som lokalafdeling i DUBAL får i adgang til:

  • Alle jeres medlemmer bliver medlem af DUBAL og får derfor adgang til at deltage i DUBALs aktiviteter.
  • Bliver en del af et nationalt netværk af organisationer, der arbejder med artisteri i mange forskellige former med børn og unge.
  • De lokalafdelinger, der lever op til DUBALs krav til frivillige foreninger er dækket af vores ansvarsforsirking, inkl. arrangøransvar + arbejdsskadeforsikring for frivillige hos Tryg.
  • Tilbudt medlemssystemet ForeningLet gratis gennem DUBAL.
  • Mulighed for assistance på DUBALs sekretariat.

Cirkusklubbernes Grønspættebog

Tips og Tricks til lokalafdelingerne. Er du i tvivl, om bestyreslens opgaver, træning, forsikring mm. Så tag et kig i Cirkusklubbernes Grønspættebog

Grønspættebogen opdateres løbende.

DUBALs struktur

DUBAL ledes af hovedbestyrelsen, som vælges af landsmødet. Hovedbestyrelsen udpeger den daglige leder af landsforeningen.

Se gældende vedtægter her.

Formål

Vi arbejder for at skabe udviklende og spændende miljøer, hvor børn og unge kan udfolde deres kreativitet. Gennem fælles arrangementer og projekter søger landsforeningen at fremme samarbejdsevner og respekt for andre.

Med de mange forskellige udtryksformer, giver vi medlemmerne mulighed for at udtrykke sig, artistisk, eksperimenterende og kreativt. Vores aktiviteter er med til at styrke medlemmernes selvtillid, forståelse af og tilgang til en spændende og kreativ verden.

Se det fulde formål i vedtægterne.