Cirkus Stjerneskuds HJEMMESIDE

Cirkus Stjerneskud på FACEBOOK

Træningssted

Cirkus Stjerneskud
Nygade 2
Sandvig
3770 Allinge

Kontakt

Send E-mail
Telefon 42 38 63 08

Cirkus Stjerneskud

Cirkus Stjerneskud er en forening, hvis formål det er at spille cirkus med og for børn. Børnekultur er et levende og skabende fællesskab. Cirkus er et område med mange muligheder for udvikling, med fest, ballade, lys og musik. Men også via alvorligt arbejde med at dygtiggøre sig inden for de mange svær cirkusdicipliner.

Koncentration, tolerance, diciplin, fordybelse og ikke mindst ydmyghed for de traditioner, som cirkus er bygget af, er nøgleord for vores bestræbelser. Vi forsøger at skabe rammerne for at børn og voksne sammen kan få en meningsfuld fritidsbeskæftigelse. I løbet af året er der mange aktiviteter.

Cirkus er meget mere end træning og forestilling. I løbet af året skal bygninger og udstyr vedligeholdes, kostumer skal syes, numre skal udtænkes og udformes. Brochurer og plakater skal trykkes og sættes op. Teltet skal rejses. Lyd, lys og anden teknik skal tilrettelægges og sættes op. Så der er brug for alle i familien. Men det gør kun det hele meget sjovere, når alle kan være med og lave noget sammen.

Stemningsvideo: youtu.be/38Yk0ynL5_4

Find alle DUBAL's lokalafdelinger HER