Cirkus Flik Flaks HJEMMESIDE

Cirkus Flik Flak på FACEBOOK

Træningssted

Cirkus Flik Flak
Cirkusbygningen
Herluf Trolles Vej 138
5220 Odense SØ

Kontakt

Tommy Hardam
Telefon: 20 68 48 83
Send E-mail

Cirkus Flik Flak

Cirkus Flik Flak har hjemsted i Odense.  Foreningens formål er at give børn og unge positive oplevelser gennem cirkusaktiviteter og ligeledes, hvis det er muligt, styrke og hjælpe dem i deres fritid. Der er ca. 150 medlemmer fordelt på fire træningshold tirsdag og onsdag året rundt. Her kan alle være med, hvis de blot er fyldt 7 år. Voksne er også velkomne, men det mest er børn og unge, træningsholdene henvender sig til. Der er dog medlemmer, der først er startet som voksne. Nogle af de voksne optræder i manegen, men de fleste påtager sig instruktørroller og praktiske opgaver.

Når børnene i Cirkus Flik Flak bliver ældre og kommer op i 20 års alderen, vælger mange at gå bort fra rampelyset i manegen og blive instruktører. På alle hold i Odense Børnecirkus er der instruktører til at undervise, dog med undtagelse på de unges hold tirsdag aften, her står de selv for egen træning.

En træningseftermiddag eller aften i Cirkus Flik Flak har typisk en varighed på halvanden til to timer. Her vil er der fra instruktørernes side være bestemt et program for en del af træningen, så deltagerne fx jonglerer, cykler på ethjulet cykel og laver akrobatik i én time, hvorefter der er fri træning. 

I alle ferier bliver der arrangeret cirkusaktiviteter for Cirkus Flik Flaks medlemmer. Aktiviteter der for det meste består af ture til andre dele af landet. På disse udflugter bor børn, unge og instruktører sammen og optræder med en fælles forestilling, der danner rammen om fællesskabet. Ud over indenlands turene er rejser til udlandet også en stor del af de oplevelser, medlemmerne i Cirkus Flik Flak får. Af rejser til udlandet kan Grønland, Island, Norge, Sverige, USA, Canada og senest Senegal nævnes. 

Find alle DUBAL's lokalafdelinger HER