13.-14. januar 2018

Visions Workshop

Fokus på uddannelse

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, om at skabe en god fremtid for DUBAL.
Formålet med workshoppen er, at få alle deltagernes ideer og tanker frem i lyset. Vi skal have ideerne bearbejdet og gjort klare, så de er tydelige for os selv, og kan sættes i værk.

I 2018 har vi valgt at sætte særligt fokus på uddannelse af trænere ude i foreningerne.

Der vil være konkrete workshops for kommende nye trænere med særligt fokus på de mange nyopstartede lokalafdelinger, men alle der kan have fornøjelse af dette er selvfølgeligt velkomne. Konkrete værktøjer til undervisning i klubberne, netværk, erfaringsudveksling med andre i samme situation mm.

Der vil også være et workshop med fokus på videreuddannelse af underisere i lokalafdelingerne. Skal det evt. være modulopbygget? Hvad er vigtigt? Erfaringer? Ønsker? Der laves et oplæg til landsmødet omkring dette.

Workshoppen er en mulighed for, at vi i fællesskab bliver klogere på vores muligheder. Vi kan således styrke DUBALs fokus, retning og aktiviteter i de kommende år. Alle input fra workshoppen vil blive dokumenteret, og taget med i det videre visions- og ansøgningsarbejde.

Den bedste måde du kan forberede dig til dagen på, er at tænke hvilke tiltag, som du har haft gode erfaringer med. Du kan overveje hvilke nye veje, som du ser for foreningens aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Start lørdag kl. 11 med ankomst og frokost.

Slut søndag med frokost kl. 12:30, herefter oprydning og afrejse.

Visionsmøder (fra vedtægt)

Visionsmøderne skal fungere som tænketank og idé-generator for hovedbestyrelsen. Der laves et beslutningsreferat fra disse møder, hvor de fælles ideer, tanker og visioner nedfældes.
Dette skal sikre, at hovedbestyrelsens arbejde er til gavn for alle medlemmer.

_________________________________________

Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Find på KORT
_______________________________________

Trente Mølle er et dejligt kursussted, med gode mødefaciliteter og hyggestuer. Her er plads til 30 personer fordelt på forskellig størrelse værelser.
I 2015 afhold vi første gang vores landsdækkende visionsmøde der, og vi er som sagt meget tilfredse med lokaliteterne.

Der forefindes dyne og hovedpude til alle senge - UDEN SENGELINNED -. Der SKAL medbringes lagen og hovedpudebetræk, samt sovepose eller dynebetræk.

Transport: Kommer du i bil, så benyt ovenstående link til kort. Hvis du er med offentlig transport, så find ud af hvor nærmeste bus stopper.
Fra fredag kl. 18:00, vil der være biler på Trente Mølle der kan køre ud og samle dig op.
Vi udsender deltagerliste ugen op til mødet, så her kan I eventuelt aftale samkørsel.

Fra fredag kl. 18:00 kan du ankomme til stedet. Fra kl. 19:00 vil der være mad på bordet - frem til de sidste der ønsker, at komme fredag, er ankommet.

Følg begivenheden på FACEBOOK

Tilmeld dig på E-mail

Har du spørgsmål, så brug ovenstående e-mail, eller ring 96330355.