Læs mere på EYCOs HJEMMESIDE.

EYCO aims to improve the recognition, structure, quality and promotion of youth circus, by its nature a popular and accessible art form, as a means for children and young people to take an active role in society and to engage in social citizenship.

EYCO exists to serve as a forum and seeding ground for European cooperation between National Youth Circus Networks and works in collaboration with a variety of partners to stimulate, promote and support, on a national and European level, the process of recognising and structuring youth circus.

To be at the epicentre of Youth Circus in Europe providing information, guidance and the expertise to empower all European countries to establish national youth circus umbrellas, increasing the quality and sustainability of the European Youth Circus Sector, and to contribute to the recognition that the circus arts can provide the means to change lives.

 

 

EYCO members

EYCO is the European umbrella of the national youth circus organization in European countries

The Daily Board is elected by the Management Committee of the European Youth Circus Organisation  which is comprised of full or candidate full members (or their representatives).   According to the by-laws, the roles of the Daily Board are for one year and the officers can stand for re-election.

Daily Board Members 2015
President:    Petrea Owens               (UK)
Secretary:    Peter Smets                  (Belgium)
Treasurer:    Adolfo Rossomando    (Italy)

EYCO is administered by a Management Committee composed of a minimum of three members who are full members

Riikka Åstrand (Finland)
Eveline Alders (Netherlands)
Mikkel Pørksen (Denmark)
Jean-Damien Terreaux (France)
Fredrico Manuel Cortes (Spain)
Bernd Rahmann (Germany)
Ruth Schieicher (Austria)
Lynn Carrol (UK)
Zuzanna Jarmakowska  (Poland)
Terje Bernadt (Estonia)
Sarah Simili (Switzerland)

__________________________________

 Nafsi Acrobats, Nairobi, Kenya, Afrika.

Nafsi Acrobats er medlem af DUBAL, og har flere gange gæstet DUBALs forskellige projekter. I Nairobi arbejde Nafsi med gadebørn, og pengene til dette arbejde tjener de ved at rejse rundt i verden, med de ældste artister. Der har være flere danske ung i Kenya, for at arbejde med børnene og de unge der. Og der bliver også i fremtiden udveksling begge veje.
Link til deres HJEMMESIDE
Nafsi Acrobats på FACEBOOK

DanskMMCC
- cirkus og skole i Afghanistan

Afghanistan er på mange måder ikke et børnevenligt land - dog rummer landet utroligt mange børn. Hele 43 % af befolkningen er under 15 år i Afghanistan. Til sammenligning er kun 17, 4% det i Danmark. Med vores initiativer ønsker vi at skabe en barndom og en fremtid for flere af Afghanistans børn - det gør vi med artisteri som omdrejningspunkt. Vi kalder det for "Socialt cirkus", da det er mere end blot at blive god til at jonglere. Socialt cirkus forbinder leg, uddannelse, disciplin og kreativitet. På den måde er MMCC's sociale cirkus med til at give børn selvtillid og udvikle deres evner og viden, som de kan gøre brug af nu og i fremtiden, og på den måde bidrage til at skabe social forandring i det afghanske samfund.

DanskMMCC, er medlem af DUBAL.
Cirkusprojektets HJEMMESIDE
Du kan følge dem på FACEBOOK

SOCIAL CIRCUS

DUBAL er med i et stort internationalt netværk indenfor "Social Circus". Der er løbende konferencer og workshops rundt i verden. Her på siden er der nævnt nogle af de relevante samarbejdspartnere som vi har. Men der er mange flere projekter der kører løbende. Og de fleste af vores lokalafdelinger har en eller flere individuelle samarbejdspartnere rundt i verden. Herunder er der et yderligere link.

              Link til Social Circus / HJEMMESIDE