17.-19. januar 2020

på Trente Mølle, Fyn

Børn laver cirkus
Børn i manegen
Showdance Aladin

Visionsweekend

Fremtidens DUBAL

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, om at skabe en god fremtid for DUBAL.
Formålet med weekenden er, at få alle deltagernes ideer og tanker frem i lyset. Vi skal have ideerne bearbejdet og gjort klare, så de er tydelige for os selv, og kan sættes i værk.

Visionsweekenden er en mulighed for, at vi i fællesskab bliver klogere på vores muligheder. Vi kan således styrke DUBALs fokus, retning og aktiviteter i de kommende år. Alle input fra weekenden vil blive dokumenteret, og taget med i det videre visions- og ansøgningsarbejde.

Den bedste måde du kan forberede dig til dagen på, er at tænke hvilke tiltag, du har haft gode erfaringer med og du kan overveje hvilke nye veje, du ser for foreningerne og DUBAL.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Fredag d. 17. januar 2020

Fra 17:00: Ankomst og indkvartering
19:00: Aftensmad og hygge foran pejsen

Lørdag d. 18. januar 2020

8:00: Morgenmad
9:00: Kort intro og orientering fra hovebestyrelsen på status i DUBAL
10:00: Oplæg af Sven Ole Smith til emnet 'DUBAL's fremtid, hvad drømmer vi om, at det kan blive til?' og fælles udforsking. Hvad virker godt? Hvad får det til at virke?
12:00: Frokost
13:30: 'VISIONEN for DUBAL 2025' Hvor skal DUBAL hen de kommende år (kaffe undervejs)
16:00: Workshop. Hvor skal vi sætte ind for at bringe DUBAL til det næste niveau? Hvilke konkrete skridt kan vi tage sammen?
19:00:  Middag / Aften-Rå-Hygge

Søndag d. 19. januar 2020

08:00: Morgenmad
09:00: Vi samler op på lørdagens materiale og aftaler, hvem der gør hvad og hvornår.
12:30: Frokost - Oprydning - Afrejse

Visionsmøder (fra vedtægterne)

Visionsmøderne skal fungere som tænketank og idé-generator for hovedbestyrelsen. Der laves et beslutningsreferat fra disse møder, hvor de fælles ideer, tanker og visioner nedfældes.
Dette skal sikre, at hovedbestyrelsens arbejde er til gavn for alle medlemmer.

Hovedbestyrelsen indkalder til årligt visionsmøde, der aftholdes hvert år i januar. Til dette møde er alle landsforeningens medlemmer velkomne, hvad enten de er medlem gennem en lokalforening eller er personlige medlemmer.

_________________________________________

Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Find på KORT
_______________________________________

Trente Mølle er et dejligt kursussted, med gode mødefaciliteter og hyggestuer. Her er plads til 30 personer fordelt på forskellig størrelse værelser. DUBALs visionsweekender er blevet afholdt på Trente Mølle siden 2015.

Der forefindes dyner og hovedpuder til alle senge - UDEN SENGELINNED -. Der SKAL medbringes lagen og hovedpudebetræk, samt sovepose eller dynebetræk.

Transport: Kommer du i bil, så benyt ovenstående link til kort. Fra fredag kl. 17:00, vil der være biler på Trente Mølle der kan køre ud og samle dig op, hvis du kommer med offentlig transport. Vi udsender deltagerliste ugen op til mødet, så her kan I eventuelt aftale samkørsel.

Fra fredag kl. 17:00 kan du ankomme til stedet. Fra kl. 19:00 vil der være mad på bordet - frem til de sidste der ønsker, at komme fredag, er ankommet.

Følg begivenheden på FACEBOOK

Tilmeld dig på info(at)dubal.dk 

Har du spørgsmål, så brug ovenstående e-mail, eller ring 69150345.