Visionsdag

Lørdag 16. januar 2021. Trente Mølle, Fyn

Fredag d. 15. januar 2021

Fra 17:00: Ankomst og indkvartering
19:00: Aftensmad og hygge foran pejsen

Lørdag d. 16. januar 2021

08:00: Morgenmad
09:00: Kort intro og orientering fra hovebestyrelsen på status i DUBAL
09:30: Fremtidige projekter og aktiviteter i DUBAL. Hvad drømmer vi om? Hvad virker godt? Hvad får det til at virke? Ungeprojekter?
12:00: Frokost
13:00: Debat omkring fremtidig medlemsstruktur i DUBAL, hvem kan være medlem og hvordan? Skal vi fortsat have A og B medlemmer? Hvad giver medlemsskab adgang til? (kaffe undervejs)
17:00: Workshop. Hvor skal vi sætte ind for at bringe DUBAL til det næste niveau? Hvilke konkrete skridt kan vi tage sammen?
19:00:  Middag / Aften-Rå-Hygge

Søndag d. 17. januar 2021

08:00: Morgenmad
09:00: Vi samler op på lørdagens materiale og beslutter, hvad der skal gives videre på landsmødet.
12:30: Frokost - Oprydning - Afrejse

Fremtidens DUBAL

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, om at skabe en god fremtid for DUBAL.
Formålet med weekenden er, at få alle deltagernes ideer og tanker frem i lyset. Vi skal have ideerne bearbejdet og gjort klare, så de er tydelige for os selv, og kan sættes i værk.

Visionsweekenden er en mulighed for, at vi i fællesskab bliver klogere på vores muligheder. Vi kan således styrke DUBALs fokus, retning og aktiviteter i de kommende år. Alle input fra weekenden vil blive dokumenteret, og taget med i det videre visions- og ansøgningsarbejde.

Den bedste måde du kan forberede dig til dagen på, er at tænke hvilke tiltag, du har haft gode erfaringer med og du kan overveje hvilke nye veje, du ser for foreningerne og DUBAL.

Vi glæder os til at se dig!

Børn i manegen

Visionsmøder (fra vedtægterne)

Visionsmøderne skal fungere som tænketank og idé-generator for hovedbestyrelsen. Der laves et beslutningsreferat fra disse møder, hvor de fælles ideer, tanker og visioner nedfældes.
Dette skal sikre, at hovedbestyrelsens arbejde er til gavn for alle medlemmer.

Visionsweekenden afholdes hvert år i januar. Til dette møde er alle landsforeningens medlemmer velkomne, hvad enten de er medlem gennem en lokalforening eller er personlige medlemmer.

Praktisk info

Visionsweekenden holdes på kursusstedet: Trente Mølle, der har dannet rammer om DUBALs visionsweekender siden 2015.

Der forefindes dyner og hovedpuder til alle senge - UDEN SENGELINNED -. Der SKAL medbringes lagen og hovedpudebetræk, samt sovepose eller dynebetræk.

Transport: Har du udfordringer med at komme frem og tilbage, så kontakt os på info(at)dubal.dk så hjælper vi gerne med at finde en løsning.

Følg begivenheden på FACEBOOK

Tilmeld dig på info(at)dubal.dk 

Adresse

Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Find på KORT