Unge cirkusartister

Cirkus projekt på Fulton

Igen i år gennemfører vi et cirkus - skibs projekt, hvor vi inviterer unge fra alle DUBALs cirkusklubber med. Vi håber, at vi kan samle en gruppe på tværs af klubber i hele landet. 

Vi har været nødt til at ændre den oprindelige plan for dette projekt. Vi forsøger her, efter bedste evne, at beskrive det endelige projekt.

Togtet kommer til at bestå af en blanding af cirkusaktiviteter og sejlads. Instruktør Josephine Wulff Randrup tager med og laver workshops ombord.

Cirkus for børn

Togtet på Fulton

Lørdag d. 18. juli kl. 13 flytter alle ombord på den 3-mastede skonnert i Struer. Togtet kommer til at gå gennem  Limfjorden og ende i Århus søndag d. 26. juli kl. 11.

Når vi sejler deltager man i skibets sejlads, sejlsætning, navigation osv. Alle skal desuden være med til at lave mad, vaske op og gøre rent ombord. Der overnattes i hængekøjer hele ugen.

Det bliver et noget anderledes projekt end først beskrevet, MEN vi er sikre på at det bliver en god og hyggelig uge, med chance for at lære nyt.

LEDIGE PLADSER ENDNU

Vi har været nødt til at ændre i planen flere gange og i en periode har planlægningen lagt helt stille på grund af myndighedernes skiftende anbefalinger pga. COVID-19.

Vi har derfor stadig nogle ledige pladser, så hvis du gerne vil med, kan du nå det endnu. Tilmelding på info(at)dubal.dk

Der er i alt 20 pladser til rådighed på turen, man skal være mindst 15 år for at deltage og selvfølgeligt være medlem af en cirkusklub eller DUBAL. Det koster 1.500 kr. at være med.

Cirkusprojekt for unge
Klar til forestilling

Sådan tilmelder du dig

Send en e-mail til os på info(at)dubal.dk hvor du skriver lidt om dig selv, f.eks.:
- Navn, alder og kontaktoplysninger
- Hvilken cirkusklub er du fra?
- Hvilken cirkusdisciplin arbejder du med?