Kursus for undervisere i cirkusdicipliner

Kurser for trænere

DUBAL holder løbende kurser for trænere / hjælpetrænere i cirkusklubberne. Her kan du komme og få konkrete værktøjer, som du kan bruge hjemme i din klub og komme med i et netværk med andre trænere, der kan være til stor inspiration.

Man skal være mindst 13 år for at deltage på disse kurser.

Kursus for trænere

Fredag d. 30. oktober - Søndag d. 1. november
på Cirkusfabrikken ved Skive

Kursus for dig, der allerede er træner eller hjælpetræner i en klub, men også for dig, som måske har lyst til at blive det.
Underviser: Louise Markfoged Madsen, der uddannet på cirkusskole i London. Det er gratis at deltage for trænere og hjælpe-trænere i DUBAL's medlemsklubber.

Alle er velkomen til at komme fredag aften fra kl. 18 til hygge og socialt samvær. Undervisningen går igang lørdag kl. 09:30 og vi slutter søndag kl. 15. DUBAL står for forplejningen. Du skal selv have sovepose/dyne og hovedpude med, der er lagen på sengen.

Et praktisk kursus som fokuserer på vores rolle som trænere, og hvilke metoder vi kan benytte til at undervise individer samt hele gruppen. Vi skal kigge på at skabe et trygt og kreativt træningsmiljø gennem leg og samarbejde mellem elever.

Vi kigger på jonglering for begyndere, samt hvordan cirkus er en performance kunst og kan have mange forskellige udtryk.

Vi slutter weekenden med en evaluering af hvordan det går i klubberne – samt en åben samtale om hvad der skaber en god klub.  

Træning i cirkusdicipliner
Cirkustræner